Orrick

In partnership with STUDIOS Architecture, PDR blended a modern and traditional law firm office for Orrick. The interior's sharp angled lines reflect the building's exterior structure, making the design cohesive inside and out.

Spanning two floors with a connecting stair, the first floor is divided into public client-centric amenities and private employee spaces. The public side of the office features conference rooms of all sizes, hidden beverage drawers, and open seating along the scenic window views. For confidentiality reasons, employees have a separate secure space for standard offices, partner offices, and collaboration.

The corners located on the employee side of each floor are carved out as comfortable open work spaces for impromptu meetings or even for a simple change of scenery. The company can also hold events and gatherings in the large, multi-functional break room on the second floor. High-end finishes throughout tie together dual areas of the office, emphasizing the importance of both clients and Orrick employees.

Photography by Joe Aker

Location
Houston, TX

Size
55,000 SF

 


Related Projects

   National Western Life Insurance

National Western Life Insurance

   Hines

Hines

   Cheniere Houston

Cheniere Houston